Etsi
  • Jarmo Kärkkäinen, Partner

Governance, riskienhallinta, compliance ja sisäinen tarkastus digitransformaation muutoskentässä


Cybermind järjesti tilaisuuden, jossa nivottiin yhteen GRC-alue ja digitransformaatio mielenkiintoisalla ja hedelmällisellä tavalla. Aiheen alusti Jouni Selin, joka käsitteli aihetta niin omakohtaisten kokemusten kuin Cybermindin asiakaskokemusten kautta. Esityksen lopuksi Seppo Heikura esitteli lyhyesti aihealueessa hyödylliseksi osoittautuneita tuotteita mm. Congniware. Se pystyy integroitumaan eri järjestelmiin ja löytämään niistä tekoälyn avulla olennaiset tiedot sekä rakenteisesta että jäsentämättömistä tiedoista esim. GDPR:ään tai erilaisiin poikkeamiin kuten väärinkäytöksiin liittyvissä toimenpiteissä.

Virallisen osuuden jälkeen käytiin tavanomaisen osuuden pariin eli Mikko Matilainen ohjasi meidät viininmaistelumatkalle asiaankuuluvien tapasten kera.

#regulaatio #compliance #gdpr #digitransformaatio #grc

50 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki