Etsi
  • Seppo Heikura

Lehdistötiedote: Arter ja Cybermind yhteistyöhön: ratkaisu asiakkaiden tietosuojahaasteisiin


EU:n tietosuoja-asetuksen kynnyksellä Arter Oy ja Cybermind Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Cybermind hyödyntää Arterin ohjelmistoja asiakkaille toteutettavissa tietosuoja- ja kokonaisarkkitehtuuriprojekteissa. Cybermind toimii Arterin kehittämän ARC-ohjelmiston jälleenmyyjänä ja konsultointikumppanina.

”EU:n tietosuoja-asetus velvoittaa organisaatioita osoittamaan, että ne noudattavat tietosuoja-asetusta. ARC-ohjelmiston tietosuojan hallintamalli on kehitetty tätä varten. Tietosuojan hallintamalli on nopea ja helppo käyttää. Se on myös skaalattavissa eri kokoisille organisaatioille, ja siitä on tullut useille organisaatioille päätyökalu valmistauduttaessa lakimuutokseen. Cybermindin kokonaisarkkitehtuuriosaaminen sekä tietosuojan ja tietoturvan asiantuntemus liitettynä ketterään työkaluun luo asiakkaillemme turvallisen vaihtoehdon”, Arter Oy:n myyntijohtaja Timo Kumpulainen kertoo.

”ARC-ohjelmiston tietosuojan hallintamalli on yksinkertainen ja selkeä käyttää. Sinne on helppo kuvata suunnitelma siitä, kuinka henkilötietoja organisaatiossa käytetään. Uuden asetuksen mukainen ohjeistus henkilöstölle kootaan tietosuojapolitiikkaan, jonka pohjalta voidaan tuottaa koulutusmateriaali kaikkien saataville. Tietosuojaprojekteissa tehdyt tietovarasto- ja -järjestelmäkuvaukset toimivat hyvänä pohjana esimerkiksi yrityksen liiketoiminta-arkkitehtuurin kehittämiselle, jota ARC myös tukee hienosti”, Cybermind Oy:n partneri Jouni Selin kommentoi.

Cybermind on teknologiajohtamiseen erikoistunut konsulttitoimisto, joka auttaa yrityksiä uudistumaan ja vastaamaan tehokkaasti digitransformaation haasteisiin. Arter on suomalainen ohjelmistotalo, joka juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Arter tunnetaan ARC- ja IMS-ohjelmistojen kehittäjänä.

ARC-ohjelmisto on pilvipalvelu, joka on saatavissa suomen- ja englanninkielisenä. ARC-ohjelmistolla rekisterien, tietovarantojen ja järjestelmien väliset yhteydet saadaan visualisoitua, jolloin nähdään missä tiedot fyysisesti sijaitsevat. ARC-ohjelmiston tietosuojan hallintamalli luo selkeän rakenteen kaikille asetuksen vaatimille dokumenteille ja kuvauksille.

Lisätiedot:

Timo Kumpulainen, myyntijohtaja, timo.kumpulainen@arter.fi, p. 045 141 6423

Jouni Selin, partneri, jouni.selin@cybermind.fi, p. 040 725 2533


27 katselukertaa

CYBERMIND OY

+358 40 722 8840

©2020 CYBERMIND OY

Cybermind Oy
PL 275
00101 Helsinki, Finland